Stacks Image 212


Stacks Image 209
Toen ik letterlijk de stem van mijn kat in mijn hoofd hoorde was dat voor mij een spreekwoordelijke druppel.
Nadat er in mijn leven al veel van dit soort onverklaarbare dingen gebeurd waren, was dit de belangrijkste reden voor mij om te zoeken of er ook andere mensen met dieren communiceerden zoals ik.

Toen ik in 2014 mijn eerste workshop dierentolken deed ging er een hele nieuwe wereld voor mij open. Voor het eerst van mijn leven had ik het gevoel gevonden te hebben wat ik de rest van mijn leven wil doen.

Na jaren lang healing geven te hebben aan dieren en mensen, heb ik (dankzij mijn vader en zijn vrouw die al meer dan 30 jaar reiki master zijn) kennis gemaakt met Reiki, en heb ik begin 2019 mijn Reiki 1 certificaat behaald en eind 2019 mijn Reiki 2 certificaat en eind 2020 ben ik ingewijd als Reiki Master. Deze manier van healing geven heeft voor mij deuren geopend waarvan ik niet eens wist dat die er waren. Ik gebruik Reiki nu standaard ook in mijn dierencommunicaties waardoor het voor mij veel sterker is geworden.

Ik heb altijd al met dieren gecommuniceerd en ook altijd dieren willen helpen, maar wist gewoon niet hoe. Mede dankzij de dierencommunicatie en Reiki heb ik een manier gevonden om dat te kunnen doen. Dieren en hun mensen helpen elkaar beter te begrijpen, en die brug en communicator tussen hen beiden te zijn, dat is mijn grote droom.

Andere dingen die ik doe zijn schilderen, hobby fotografie en haken. Daarnaast ben ik begonnen met het goed leren van de Italiaanse taal zodat ik in de toekomst nog meer dieren en hun mensen kan helpen. En doe ik een studie Fytotherapie.

En het laatste maar tevens het belangrijkste is dat ik me erg gelukkig mag prijzen met een hele lieve man, en mijn hulpteam bestaande uit 1 hond en 2 katten die mij allemaal geholpen hebben een betere dierencommunicator en Reiki healer te worden, en nog dagelijks helpen dat ook te blijven.